Gezinsfotografie

Niets is mooier dan de liefde van een gezin of familie vast te leggen tijdens een familiefotoshoot in een plezierige en ontspannen sfeer.

Familiefotografie is bij ons in de studio mogelijk tot ongeveer 25 personen. Tijdens deze shoot is er voor iedereen wat te drinken en maken wij ook foto’s van gemixte settings.
Denk bijvoorbeeld aan de opa en oma’s met de kleinkinderen, broers en zussen etc.
Bij deze fotoshoot is geen visagie inbegrepen, maar dat kan uiteraard wel bijgeboekt worden. Tijdens de familiefotoshoot kunnen wij indien gewenst voor gezinnen met kleine kinderen werken op volgorde van eerst de groepsfoto’s en de foto’s waar de kleintjes op horen te staan zodat u daarna naar huis kunt en wij verder gaan met de familiefotoshoot. U kunt bij deze gezinsfotoshoot uiteraard kiezen tussen verschillende achtergronden. Zo beschikken wij voor de grotere families over een grote sfeervolle fotohoek waar wij tot max 25 personen kwijt kunnen. Vervolgens kunt u kiezen uit zwart-wit en gemêleerde achtergronden. Tijdens uw gezins/familieshoot kunnen de personen die op dat  moment niet gefotografeerd worden heerlijk wachten onder het genot van wat te drinken en wat lekkers.

De basisprijs van deze shoot is  €150,-

1 uur gezinsfotografie ( tenzij u met meer dan 6 personen komt dan duurt het wat langer)

u ontvangt 12 compleet geretoucheerde foto’s per 6 personen

Ieder extra persoon €25 ,-

u ontvangt per bijgeboekt persoon 2 foto’s extra.

(voorbeeld)  U komt met 10 personen naar onze studio. U ontvangt 20 nabewerkte fotobestanden voor de prijs van € 250,-

Het bijboeken van visagie kost u € 25,- per persoon extra ( dit graag op tijd doorgeven)