Modelfotografie

Ambieer je een carriére in de modellenwereld of ben je misschien daar misschien al in actief ? Dan zal je altijd als eerste worden beoordeeld op je foto’s. Wij snappen dat als geen ander en zullen je helpen met een prachtig portfolio met een professionele uitstraling.

Je hoeft natuurlijk geen ervaring te hebben om deze waanzinnig gave fotoshoot te maken bij Glamorousstyles.

Misschien wil je van jezelf een waanzinnig gave uitvergroting aan jouw muur. Nou denk niet langer na! Wij gaan hem samen maken met jou!

Deze shoot is niet alleen voor de jonge modellen onder ons.  Deze shoot is uitermate geschikt voor iedereen die echt iets speciaals van zichzelf wil. Wij geven je een waanzinnige make-up en natuurlijk een bijpassend gaaf kapsel!

Na het maken van de foto’s worden ze compleet geretoucheerd. Ogen wat helderder, Mooie egale huid, wat oplichtingen in het haar etc. Ook is het mogelijk om wat lichaamsvormen te corrigeren.

Wat bieden wij jou?

Een uitgebreide visagie en hairstyling. Hulp bij je poses en uitstraling.
Deze shoot bevat uiteindelijk 4, zorgvuldig geretoucheerde, foto’s. Deze foto’s zijn geschikt voor een professioneel portfolio.
Waarom eigenlijk maar 4 foto’s ?
Zoals ieder model weet, gaat er veel tijd zitten in de perfecte foto. De visagie en hairstyling zal ongeveer 2 uur in beslag nemen we hebben de tijd nodig om je poses en uitstraling te perfectioneren .
Uiteindelijk, na de retouchering van jouw foto’s, zal je versteld staan van het resultaat.
De fotoshoot zal plaats vinden in onze studio in Stiphout.
Bel of mail ons en laat ons je overtuigen van de vele mogelijkheden, die we te bieden hebben.

prijs: 165,- Euro