De gezellige groep uit Amsterdam

Voor mijn vriendinnetje heb ik haar vrijgezellenfeest mogen organiseren. Via internet ben ik bij Glamorousstyles uitgekomen voor een fotoshoot met visagie en kapsters. Wat ben ik blij dat we onze fotoshoot bij Glamoroustyles hebben gedaan. Het was een topmiddag met alles erop en eraan. Gezellige sfeer, mooie visagie en mooie kapsels, hapjes, glaasje bubbels en drinken en nog veel meer. Tijdens de fotoshoot wordt iedereen zo op zijn/haar gemak gesteld, mede door de enthousiasme van de fotografe(n) zelf. Het was een geweldige middag en onze toekomstige bruid kijkt met heel veel plezier terug op haar vrijgezellendag. Ik ga Glamorousstyles zeker aanraden in mijn omgeving! Verder ben ik heel benieuwd naar de foto’s. We hebben nu twee groepsfoto’s gekregen en wat zijn ze mooi geworden :D Een herinnering voor het leven! Bedankt team Glamorousstyles.

De gezellige groep uit Amsterdam
Patricia

Wat een geweldige ervaring! Ik voelde mij per direct op mijn gemak. Dit is mijn eerste keer dat ik een shoot heb en met de ervaring van de fotograaf is alles goed gekomen.

Patricia
Clara

Top service! Bij binnenkomst is het gelijk duidelijk dat je op je juiste plek bent beland. Je wordt met open armen ontvangen en krijgt een echte glamour ervaring. De foto’s zijn prachtig geworden. Dankjewel!

Clara
Erika

Voor mijn vrijgezellenweekend was er een fotoshoot geregeld bij Glamorousstyles. Dit is de eerste fotoshoot die ik ooit gedaan heb en het was echt een topervaring! Heerlijk om zo in de watten gelegd te worden en mooi opgemaakt te worden! Ze is een topfotografe en daarnaast ook het type die je zo op je gemak stelt, dat je zelfverzekerd op de foto staat! Ben zeker van plan om terug te komen!

Erika
Madelon

Dankjewel team! Met mijn foto kreeg ik meer reacties op mijn digitale cv. Ik heb gekozen voor een social media / zakelijke shoot om mijn cv te voorzien van een modern jasje. Jullie hebben bijgedragen aan een goede baan.

p.s. Wat een mooie make-up hebben jullie!

MadelonPublic relations: extern bedrijf
Patrick

Dankzij jullie heeft onze organisatie een frisse en moderne uitstraling gekregen. Het personeel en wij als bedrijf zijn erg gelukkig met het resultaat. Wat een foto wel niet met een uitstraling kan doen. Ongelooflijk zeg. Glamorousstyles en het team! Bedankt en tot de volgende keer.

Patrick
Anoniem

2 juni 2016. Wat een heerlijke middag hebben we gehad. De fotografe en het team dankjewel voor de fantastische middag. We hebben lol gehad en voelden ons helemaal op ons gemak.
Dank je wel voor de vele mooie herinneringen (foto’s) die we van je hebben mogen ontvangen.
A day to remember :)!

Anoniem
Katrijn en vriendinnen

Een aantal weken geleden hebben we een vrijgezellenfeestje gehad en de fotoshoot gedaan bij glamorousstyles.

Het was een schot in de roos, alle genodigde waren tevreden.
De gastvrouw had alles goed verzorgd, er was voor ieder wat wils!

En met mooie foto’s als resultaat.
Zeker een aanrader voor anderen!

Katrijn en vriendinnen
Helen & Esther

Wat hebben we ontzettend genoten van de avond bij jou in de studio! Door je persoonlijke benadering, advies en professionele aanpak voel je je gelijk thuis in de studio. Iets wat we zeker terug hebben gezien in de foto’s, ze zijn stuk voor stuk prachtig! Je luistert naar onze wensen en dat is érg prettig. Ook complimenten aan je hele team, wat een top meiden heb je! Make-up en haar zaten geweldig. En Dennis, ook jij krijgt een pluim voor al het sjouwen ;-). Je verzorging met drankjes en hapjes, ook super! Als teamuitje voor Thomas Cook Travel Shop in Mierlo-Hout was dit zeer geslaagd!!

Helen & EstherThomas Cook Nederland

Voor het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin heb ik Glamorousstyles geboekt. Alles was tot in de puntjes verzorgd en wij hebben allen een geweldige dag gehad. Bij binnenkomst werden we warm ontvangen door een enthousiast team van stylisten en een heerlijk glaasje bubbels. Vervolgens werden we om beurten opgemaakt en werden onze haren gedaan. Daarnaast was er veel aandacht voor persoonlijk make-up advies en tips zodat wij na deze dag ook nog wat glamour kunnen toevoegen aan ons dagelijks leven.

Vervolgens werd er van ieder van ons een fotosessie gemaakt waarbij we allerlei tips kregen om zo mooi mogelijk op de foto te komen. Het was echt super om te ervaren hoe het is om een model te zijn. Daarna werden er groepsfoto’s gemaakt en fotosessies met de aanstaande bruid. Zij werd de gehele dag zwaar vertroeteld met een uitgebreide styling, uitgebreide fotosessie en een speciale bachelorette taart (die trouwens erg lekker was). Van de dag zelf werden ook nog foto’s gemaakt en er waren allemaal lekkere hapjes en drankjes. Kortom; iedereen van onze groep heeft een super leuke dag gehad en wij zijn heel benieuwd naar alle foto’s. Die wij tot nu toe hebben ontvangen waren in ieder geval super mooi! Dit wordt een heel mooi aandenken aan een geweldige dag! Glamorousstyles bedankt!

Dielie Theunissen